T-SHIRTS, BLOUSES, TRUIEN, VESTEN en POLO'S voor DAMES

 

Grote maten dames t-shirts

Voor een modieuze en klassieke grote maten t-shirts, poloshirts en blouses voor dames bent u bij GroteMatenBasics.nl aan het goede adres. De grote maten blouses, t-shirts en poloshirts zijn goedkoop voor dit segment, vergeleken bij vele andere leveranciers. 
We leveren de grote maten blouses, poloshirts en t-shirts t/m 6XL, zowel in tijdloze modellen als in meer trendy uitvoeringen en met korte en met lange mouwen. 

 

Diverse grote maten blouses bij GroteMatenBasics.nl

Blouses, poloshirts en t-shirts zijn makkelijk te combineren. Heerlijk op een grote maten spijkerbroek of met een grote maten singlet eronder. Maar ook casual op een joggingbroek of short.  
De grote maten blouses, poloshirts en t-shirts zijn leverbaar in katoen en polycotton uitvoeringen. Makkelijk strijkbaar en comfortabel draagbaar. 
De grote maten dams blouses, t-shirts en poloshirts zijn bijna allemaal leverbaar vanaf maat S. 
Makkelijk als je een club, groep of vereniging wilt aankleden met dezelfde overhemden! Of bijvoorbeeld grote maten blouses, t-shirts of poloshirts nodig hebt voor de horeca. Bedrukken of borduren van de damesblouses, poloshirts of t-shirts is ook altijd mogelijk!

 

Dames poloshirt grote maten t/m 6XL

Bij GroteMatenBasics.nl vind je zeker wat je zoekt! We leveren long blouse grote maten van diverse leveranciers. Onderling zitten er grote verschillen in de maatvoering. De Franse merken (Sol’s, B&C) vallen een stuk kleiner dan de grote maten blouses van de Engelse (the Duke, Kam Jeans) en de Amerikaanse (Russell, Gildan, AWDis). 
Raadpleeg daarom altijd de uitgebreide matentabellen onderaan de homepage!
Bij GroteMatenBasics.nl vind je altijd blouses, poloshirts en t-shirts voor dames in grote maten die je zoekt!