Verzenden & retourneren

 

Informatie over verzending en retourneren van bestellingen bij GroteMatenBasics.nl

GroteMatenBasics.nl verzendt met verschillende partners zoals DHL , PostNL en Bpost. Bij verzending ontvangt u een email notificatie van de webshop zelf en binnen 48 uur ontvangt u een tweede email van de vervoerder met de Track & Trace code van het pakket. 

Mocht u vragen hebben of als er iets niet duidelijk is kunt u ons altijd bellen (+32 480 64 59 01), mailen ([email protected]) of het contact formulier invullen bij het kopje 'Klantenservice'.

Mochten de door u bestelde artikelen, ondanks onze goede zorgen, niet aan uw verwachtingen voldoen, dan verzoeken wij u dit binnen 5 werkdagen aan ons kenbaar te maken via emailadres: [email protected].

De goederen kunt u dan binnen 14 dagen retour zenden –uiteraard ongedragen ,  ongewassen en met alle labels nog aan de goederen – naar het onderstaande adres:

Patri Bas BV - Grote Maten Basics.nl

Dorpsstraat 20

3990 Peer

België

Volgens onze Algemene Leveringsvoorwaarden zijn retourzendingen voor rekening van de klant, behalve als er iets aan het artikel mankeert of als de informatie op de website niet juist is.

Bij ruilingen wordt de tweede zending met de ruilartikelen volledig vergoed door GroteMatenBasics.nl. U hoeft dan géén bijdrage verzendkosten te betalen.