JACKS, PARKA'S en JASSEN

 

Grote maten winterjassen

GroteMatenBasics.nl heeft sinds kort de collectie jassen, jackets en parka's in grote maten fors uitgebreid. Grote maten winter jassen en grote maten jackets zijn verkrijgbaar tot 8XL. Parka's in grote maten verkopen wij t/m 8XL. De grote maten winter jassen voor heren en dames zijn in vele uitvoeringen en kleuren te verkrijgen. Omdat de maten van onze merken onderling sterk verschillen, raden we u aan altijd de matentabellen onderaan de homepage te raadplegen!

 

Grote maten winterjassen voor dames

Onze grote maten jassen voor dames zijn modern en comfortabel. Ook voor dames zijn de parka's in grote maten te verkrijgen t/m 6XL en de winter jassen en jackets voor dames in grote maten t/m 8XL.

 

Winter Jassen in grote maten t/m 8XL

Onze jassen en jackets in grote maten zijn van diverse merken zoals Rockford, the Duke en Kam Jeans. Dit verkrijgbaar in 2XL 3XL 4XL 5XL 6XL 7XL 8XL in verschillende kleuren en modellen.

Draag de jas op een heerlijke spijkerbroek grote maat of een grote maten joggingbroek of over een sweatvest grote maten of comfortabel grote maten t-shirt
GroteMatenBasics.nl heeft een grote collectie basics in grote maten voor dames en heren!