Klantenservice

Veelgestelde vragen

Hieronder staat een aantal veelgestelde vragen. Mocht uw vraag er niet bij staan, neem dan gerust contact met ons op! U kunt natuurlijk ook altijd een e-mail sturen via ons contactformulier.


Waarom kosten sommige artikelen meer in een grotere maat en anderen niet?

Om de prijzen zo laag mogelijk te houden, volgen wij zo strak mogelijk de inkoopprijzen van onze leveranciers. Sommige leveranciers hebben vaste prijzen voor de artikelen in alle maten, andere leveranciers rekenen een grotere inkoopprijs voor grotere maten.

Welke betaalmogelijkheden biedt GroteMatenBasics.nl?

U kunt bij ons veilig betalen via iDeal, Paypal, Bancontact, Creditcard, Klarna Achteraf betalen of via reguliere bankoverschrijvingen. Het gehele bestelsysteem is beveiligd met een SSL verbinding. Als veilige en betrouwbare provider voor multimedia betalingen hebben wij gekozen voor Pay.nl. Voor meer informatie zie de website van Pay.nl. 

 

Wat zijn de verzendkosten voor mijn bestelling?

GroteMatenBasics.nl maakt gebruik van volgende vervoerders : DHL , PostNL en Bpost voor verzending binnen Europa. De bijdrage verzendkosten binnen Nederland zijn € 4,95 per bestelling met een maximum van € 50,00. Boven dit bedrag is verzending in heel Europa gratis. U ontvangt bij verzending een email met de track en trace code van de vervoerder.

 

Kan ik mij pakket laten verzenden naar een ander afleveradres?

Vind u het handig om het pakket te laten bezorgen op werk, bij familie, buren of vrienden? Dat kan natuurlijk! U kunt bij de bestelling aangeven dat de bestelling op een ander adres dan het factuuradres afgeleverd dient te worden.

 

Wat is de levertijd van mij bestelling?

Indien het product op voorraad is streeft GroteMatenBasics.nl naar een levertijd van maximaal 5 werkdagen.

Mocht de levering onverhoopt vertraagd zijn, dan zullen we u hiervan tijdig op de hoogte stellen en er alles aan doen om uw bestelling zo snel mogelijk te versturen.

 

Mijn bestelling is beschadigd, wat nu?

Mocht uw bestelling shirt onverhoopt beschadigd worden geleverd, stuur ons dan direct een e-mail of bel ons even om het probleem te overleggen. Wij zullen uiteraard alles doen om het probleem snel op te lossen.

 

Ik heb het verschuldigde bedrag overgemaakt of via iDeal betaald. Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Als het verschuldigde bedrag bij ons ontvangen is, dat is over het algemeen dezelfde dag, zullen wij overgaan tot verzending van uw bestelling. U ontvangt daarover van ons een email.  GroteMatenBasics.nl streeft naar een levertijd van maximaal 5 werkdagen.

 

Kan ik mijn product volgen tijdens de verzending?

Bij verzending ontvangt u een email met de Track & Trace code van uw pakket, zodat u dit kunt volgen.

 

Voldoet GroteMatenBasics.nl aan de nieuwe wet bescherming persoonsgegevens (AVG)?

GroteMatenBasics.nl heeft alle vereiste aanpassingen gedaan om te voldoen aan de nieuwe Europese wet op de bescherming persoonsgegevens (AVG), die op 25 mei 2018 ingaat. 

GroteMatenBasics.nl gaat met respect om met uw persoonlijke gegevens. Wij dragen zorg voor de persoonlijke informatie die u ons verschaft en zullen vertrouwelijk hiermee om gaan. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor al uw vragen en bestellingen. Wij zullen uw gegevens niet verkopen aan derden. Voor meer informatie zie onze Privacyverklaring of neem contact met ons op via het contactformulier op deze pagina.   

 

Wat als ik spijt heb van mijn bestelling en wil annuleren?

U kunt uw bestelling binnen twee weken annuleren/retourneren, mits ongebruikt en ongewassen en in de originele verpakking geretourneerd. 

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen binnen 14 dagen schriftelijk, via email aan GroteMatenBasics.nl kenbaar te worden gemaakt onder vermelding van uw naam en factuurnummer. Na controle van de ontvangen producten wordt de aankoopsom binnen 14 dagen op uw rekening teruggestort. I.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen wordt dit bedrag uitsluitend teruggestort op het rekeningnummer dat is gebruikt voor de betaling. Betalingen die via Paypal zijn ontvangen worden ook via Paypal geretourneerd. 

 

Wat is het retouradres?  

Patri Bas BV - GroteMatenBasics.nl

Dorpsstraat 20

3990 Peer 

België