JEANS , DENIM en SPIJKERGOED

 

Grote Maten Jeans en Denim

GroteMatenBasics.nl heeft ook in de collectie grote maten spijkergoed. Zowel in stonewash blauw als in zwart leverbaar. We leveren denim spijkeroverhemden in grote maten, maar ook denim spijkerjackets in grote maten en denim spijkerbroeken in grote maten. Voor iedere grote maat heeft GroteMatenBasics.nl de oplossing in het assortiment spijkergoed grote maten.

 

Spijkerjas grote maten

Een van onze populairste artikelen is het spijkerjack of spijkerjasje in grote maten. Deze is leverbaar van 2XL t/m 6XL in zwart en denimblauw. Spijkerjasjes in grote maten zijn zeer betaalbaar geprijst, vergelijk gerust! De grote maten spijkerjasjes zijn robuust en tijdloos. Heerlijk te dragen op een sweatvest grote maten of over grote maten t-shirts, maar ook op grote maten overhemden of op een grote maten blouse is natuurlijk fraai om te zien.

 

Grote maten jeans - spijkerbroeken voor heren

Wij verkopen grote maten jeans met comfortabel elastiek in de taille in de maten 42 t/m 60. De grote maten spijkerbroeken, grote maten spijkerjackets en grote maten spijkeroverhemden vallen zéér ruim. Raadpleeg daarop altijd de matentabellen onderaan de homepage! Voor grote maten spijkergoed bent u bij GroteMatenBasics.nl aan het goede adres!