OVERHEMDEN MET LANGE EN KORTE MOUW

 

Grote maten overhemden

Voor een comfortabel overhemd in grote maten bent u bij GroteMatenBasics.nl aan het goede adres. De grote maten overhemden zijn goedkoop voor dit segment, vergeleken bij vele andere leveranciers. 
We leveren de grote maten overhemden t/m 8XL zowel in tijdloze modellen als in meer trendy uitvoeringen en met korte en met lange mouwen. 

 

Goedkope grote maten overhemden bij GroteMatenBasics.nl

Een overhemd is makkelijk te combineren. Heerlijk op een grote maten spijkerbroek, met een grote maten singlet of een grote maten t-shirt eronder. Maar ook casual op een zomer short of korte broek
De overhemden zijn leverbaar in katoen en polycotton uitvoeringen. Makkelijk strijkbaar en comfortabel draagbaar. De overhemden heren grote maten zijn bijna allemaal leverbaar vanaf maat S. 
Makkelijk als je een club, groep of vereniging wilt aankleden met dezelfde overhemden! Of bijvoorbeeld grote maten overhemden nodig hebt voor de horeca. Bedrukken of borduren van de overhemden is ook altijd mogelijk!

 

Grote maten overhemden voor heren t/m 8XL

Bij GroteMatenBasics.nl vind je zeker wat je zoekt! We leveren grote maten overhemden van diverse leveranciers. Onderling zitten er grote verschillen in de maatvoering. De Franse merken (Sol’s, B&C) vallen een stuk kleiner dan de overhemden grote maten van de Engelse (the Duke, Kam Jeans) en de Amerikaanse (Russell, Gildan, AWDis). 
Raadpleeg daarom altijd de uitgebreide matentabellen onderaan de homepage!
Bij GroteMatenBasics.nl vind je altijd het overhemd in grote maten wat je zoekt!