SWEATERS en SWEATVESTEN

 

Grote maten sweaters en sweatvesten

Wie heeft er geen sweatvest, sweater of polosweater in de kast hangen? Bij GroteMatenBasics.nl vind je grote maten sweatvesten mét en zonder capuchon, grote maten sweaters in set-in model en hooded en heerlijke oversized polosweaters. Heerlijk op een spijkerbroek of gewoon op een joggingbroek.
Onze grote maten sweaters en grote maten sweatvesten gaan van S en zijn verder verkrijgbaar in 2xl 3xl 4xl 5xl 6xl 7xl 8xl , in vele modellen en kleuren. Leuk ook voor groepen of clubs!

 

Grote maten sweaters in 2xl 3xl 4xl 5xl 6xl 7xl 8xl 

Grote maten sweaters en grote maten sweatvesten  leveren we onder meer van de merken Logostar, Sol’s, B&C en Rockford. Maar ook het nieuwe merk Kam Jeans heeft vele grote maten sweaters en big size sweatvesten. Grote maten truien en vesten kun je bij ons ook op de website hier vinden. Daar vind je ook spencers en gebreide pullovers in grote maten. 

 

Sweatvesten voor dames en heren bestellen

Omdat de maten van de verschillende leveranciers erg verschillen raden we je aan altijd voor elk merk de matentabellen onderaan de homepage te raadplegen. De maatvoering van de grote maten sweaters, grote maten sweatvesten en grote maten polosweaters kan soms tot wel twee maten verschillen tussen de éne met de andere leverancier!